Frylapte

Frytour

16 Jan 2020Handelsmissie 6-9 april 2020

Handelsmissie Roemenië
Van 6 tot en met 9 april organiseert Paulus Dijkstra Agrar B.V. een handelsmissie naar Roemenië.
Unieke tour onder leiding van Paulus Dijkstra en Paula Bos, die hun eigen bedrijf Frylapte in 2014 zijn gestart en letterlijk vanaf de grond hebben opgebouwd. Gedurende de reis vertellen zij hun ervaringen en de mogelijkheden die Roemenië biedt.
 
In deze handelsmissie voor het Nederlandse bedrijfsleven zullen bezoeken worden gebracht aan verschillende melkvee- en akkerbouwbedrijven en zal aandacht worden besteed aan financiering en export/import. Bij alle ondernemingen die worden bezocht zal het mogelijk zijn in gesprek te gaan met de personen die verantwoordelijk zijn voor international business. Begeleiding tijdens de handelsmissie zal plaatsvinden door ervaren deskundigen van Paulus Agrar B.V.
 
Een complete reis inclusief vlucht Dortmund-Sibiu, vervoer in Roemenië, excursies, overnachtingen o.b.v. tweepersoonskamers, ontbijt/lunch/diner en reisleiding.
 
Hieronder is het conceptprogramma weergegeven. Afhankelijk van de deelnemers zullen we het programma aanpassen.
  
6 april 2020
Heenreis Dortmund-Sibiu
 
Excursie naar DN Agrar, opgezet door Europees grootste koeienboer (Jan de Boer) met diverse bedrijven in Oost-Duitsland en Roemenië. Garbova is opgezet met een groep Nederlandse investeerders. Er zal een rondleiding over het bedrijf (melkvee en akkerbouw) plaatsvinden. De opzet van het project, het werven van pacht- en koopgrond.
 
7 april 2020
Excursie Hempflax Sebes. In Nederland is Hempflax gevestigd in Oude Pekela, maar een groot deel van de productie vind plaats in Sebes, hennepzaad en vezel.

Excursie naar Frylapte Hurez, melkveebedrijf met 200 koeien, opgezet met crowdfunding. Frylapte Fund is een eigen financieringsconcept van Frylapte. Hiermee wordt op een rendabele wijze geïnvesteerd in het duurzame melkveebedrijf. Het idee erachter is om via particuliere investeerders voldoende startkapitaal te genereren voor deze ambitieuze onderneming. Melk met rendement! 
 
8 april 2020
Ochtend: Bezoek aan 2e melkveebedrijf van Frylapte in Mosna, nabij Medias. Het bedrijf Mosna is dit jaar overgenomen uit faillissement en in opstart. Momenteel worden er 200 stuks jongvee gehouden en 120 Angus dieren. 

Middag: Bezoek akkerbouwbedrijf in Retis met 1.500 hectare grond. Het bedrijf is gelegen in het binnenland. Een onontwikkeld gebied, waar kansen zijn voor melkvee-/akkerbouwbedrijven. 
 
9 april 2020
Terugreis
 
Wilt u zich aanmelden voor deze missie?
Voor aanmelding, prijzen en voorwaarden kunt u contact opnemen met Paula Bos.
paula.bos@frylapte.com • +40 766 976 379
← go back